Aanbod copywriting

Eenvoudig en doeltreffend

Een goed aanbod om je copywriting uit te besteden

Op deze pagina vind je mijn aanbod aan copywriting diensten.

Copywriting wordt vaak gezien als “verkopen met woorden”. En laten we eerlijk zijn, de meeste mensen zijn wars van het hele verkoopproces.

Jouw bedrijf wil zoveel mogelijk mensen helpen, écht helpen. Dat hoef je toch niet te verkopen?

Ik ben het helemaal met je eens. Tegelijkertijd zijn klanten het bestaansrecht van je bedrijf.

En als klanten niet weten dat je er bent, of dat je ze kunt helpen, dan worden ze ook geen klant.

Als copywriter laat ik jouw ideale klant, jouw doelgroep, kennismaken met jouw bedrijf. Inhaken op vragen, processen die zich in hun hoofd afspelen en hier de juiste antwoorden op geven.

Zodat ze de weg naar jou wél weten te vinden.

Webteksten zijn teksten speciaal geschreven voor het internet. Als copywriter begeleid ik deze projecten van intake tot oplevering, inclusief alle werkzaamheden die erbij komen natuurlijk. 

SEO teksten zijn webteksten die geschreven zijn om beter gevonden te worden op bepaalde zoekwoorden. Zoekwoorden kunnen enkele woorden zijn maar ook complete zoekvragen. Ik optimaliseer bestaande teksten en tover ze om tot unieke stukken tekst die door jouw doelgroep gevonden worden. 

Blogteksten, oftewel bloggen, is een effectieve manier om je website levend en dynamisch te houden. Als copywriter denk ik met je mee, en lever regelmatig “verse” content voor je website. Je website blijft relevant voor zoekmachines en je klanten blijven terugkomen omdat je regelmatig waardevolle items deelt. Mooi geregeld, toch? 

Naast mijn pakketten kun je met mij nog veel meer kanten op. Iedere denkbare tekstsoort is aan mij uit te besteden, met als doel dat het goed gebeurd én jouw leven makkelijker maakt. 

Klaar voor een aanbod op maat? Neem contact op.

Scaura is dé specialist op het gebied van Sales Enablement. Om dit specialisme een groter podium te geven, schrijf ik regelmatig een blog waarbij dieper op de materie wordt ingegaan.

De blogs zijn geschreven in het Engels, omdat het voor internationaal publiek bedoeld is. 

seo-copywriter

Volg mij op social media