Contact

Op zoek naar SEO teksten, SEA campagnes of een goed opgezette blog?

SEO teksten

Het schrijven van SEO teksten is een vak apart. Weten wat jouw doelgroep beweegt is belangrijk, net als een gezonde dosis geduld. Besteedt dit tijdrovende proces uit aan een professional zodat jij je handen vrij hebt voor de groei van jouw bedrijf. 

SEA campagnes

Een goed opgezette SEA campagne zal, met de juiste begeleiding en tijdig bijsturen, sneller resultaat leveren. Hier staat wel een investering tegenover. Een investering die zich binnen no-time terug heeft verdiend. 

Bloggen

Je expertise delen met het internet, ga er maar aan staan. Gratis? Ja, natuurlijk doen we dat gratis. De reden is simpel: mensen zoeken antwoorden. Wanneer jij die antwoorden gratis en voor niets oplepelt, is de kans groter dat ze bij je terugkomen wanneer de volgende vraag om de hoek komt kijken. 

SEO, SEA of gewoon goede copywriting? Wesley van der Stel verzorgt het, snel en efficiënt.
Tekstschrijver, copywriter, SEO-tekstschrijver, blogger

Investeer in de kwaliteit van je communicatie

Commmunicatie is bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Een activiteit waar niet voldoende tijd en aandacht aan wordt besteed. Dat is voor jou positief, het betekent namelijk dat jij met een geringe investering jouw omzet een flinke boost kunt geven! 

SEO, SEA, bloggen - alles dat aandacht krijgt, groeit

Ik geef mijn klanten graag de aandacht die ze verdienen. Voor mij niet meer dan logisch, ik weet dat geduld en aandacht tot grootse resultaten leiden. Spoedklussen kan ik doorgaans gewoon aannemen, zo flexibel ben ik dan ook wel weer. Houdt er wel rekening mee dat ik minimaal 2 weken nodig heb voor het neerzetten van het door jou gewenste resultaat. 

Direct contact opnemen?

Of vul onderstaand contactformulier in, ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Wesley van der Stel

SEO Copywriter

Mobiel: + (0)6 21 19 49 61
info@wesleyvanderstel.nl
KvK: 72645024 te Rotterdam

Aanbod

Teksten schrijven/redigeren
Zoekwoordenonderzoek
Linkbuilding
Social Media
SEO
Bloggen