Engelse teksten, omdat je ook in het buitenland professioneel over wilt komen.

"Als jij internationaal actief bent, dan is het van vitaal belang dat jouw website ook in het Engels de juiste snaar weet te raken."

Engelse teksten

Je website ziet er goed uit, je hebt hem zelfs in het Nederlands én in het Engels online. Je hebt de Engelse teksten zelf geschreven, omdat jij nu eenmaal de meeste kennis bezit. Wat betreft het delen van je kennis: dat zit wel goed. Toch kijk je nu naar een stuk tekst dat rechtstreeks van de hand van Louis van Gaal had kunnen komen.

Toegegeven, de manier waarop wij hier in Nederland de Engelse taal beheersen is zeker niet slecht. Ik kijk hierbij met een schuin oog naar onze oosterburen, die het ook vandaag de dag nog steeds nodig vinden om alles in het Duits na te synchroniseren. Tenenkrommend. 

Waarom zou je het schrijven dan uitbesteden?

Allereerst: omdat je boodschap ook in het Engels voor iedereen duidelijk moet zijn. Vaak worden stukken tekst letterlijk van het Nederlands naar het Engels vertaald, wat de boodschap die je over probeert te brengen niet ten goede komt. 

Engels is een taal die vaak meerdere manieren biedt om je boodschap over te brengen. Dit is aan de ene kant positief, je hebt hierdoor als tekstschrijver veel bewegingsvrijheid. Aan de andere kant kun je twijfelen welke benadering jouw boodschap het beste verwoordt. 

Als ervaringsdeskundige op het gebied van Engelse teksten, neem ik die keuzestress graag voor je weg. Jij legt uit wat je van je doelgroep verwacht, en ik zet dit om in een pakkende tekst. 

Hoe zit het dan met optimalisatie?

Logische vraag, je zit tenslotte op de website van een SEO tekstschrijver. Ook alle Engelse teksten die ik lever zijn geoptimaliseerd voor betere online vindbaarheid. Zo weet je zeker dat jouw tekst ook buiten de Benelux zijn uitwerking niet mist. 

Engelse teksten, SEO teksten, Engelse presentatie, Engelse brochure, marketing

Alleen webteksten?

Naast de content van websites optimaliseren, zet ik mijn kennis en ervaring ook graag in voor het schrijven van:

  • Brochures
  • Flyers
  • Presentaties

Ook het redigeren van bestaande teksten behoort tot de mogelijkheden. Juist omdat ik anderen graag na laat denken, en nieuwe manieren van communiceren wil laten zien. 

Shall we?

Wesley van der Stel – Tekst en communicatie

E-mail: info@wesleyvanderstel.nl
Telefoon: +316 211 949 61
KvK: 72645024