Wesley van der Stel

Freelance copywriter en communicatiestrateeg

Passie voor communicatie

Mensen verbinden, het communicatieproces heeft mij altijd gefascineerd. Tijdens mijn, voor sommigen, nog relatief jonge carrière ben ik continu bezig geweest mijn communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Dat ik goed kon schrijven werd mij pas later duidelijk. De obsessie dat een e-mail, nieuwsbrief, offerte of social post lekker weg moet lezen had ik altijd al. 

Dat ik mensen er daadwerkelijk mee in beweging zet was voor mij een eye opener. De psychologie achter ons gedrag, waarom sommige woorden “triggeren” en andere juist niet, heb ik mijzelf door middel van praktijkervaring en doelgerichte opleidingen, trainingen en cursussen verder eigen gemaakt. 

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in voor anderen, zodat ook zij hier de voordelen van ervaren.

Met wie ik al heb mogen samenwerken

Blog

Ik was eigenlijk van plan om een “braindump” op deze website te plaatsen. Toen bedacht ik me dat niemand daar op zat te wachten, ik ook niet. 

Ik keek naar mijn logo, dat ooit door een goede vriendin is ontworpen. Ze voegde “Tekst en communicatie” toe aan het logo. ‘Je bent altijd zo gepassioneerd over communicatie’, vertelde ze mij. Heeft ze zeker een punt. 

‘En je bent vaak ook zo’n irritant persoon die anderen verbetert op grammatica en uitspraak’. Geen idee wat ze daarmee bedoelde, ik was blijven hangen bij passie

Ik schrijf regelmatig een blog, waarbij tekst en communicatie centraal staat. Zo kan ik toch nog een beetje dumpen wat er in die bovenkamer vastzit en wie weet, voegt het iets toe aan deze website. 

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.