Wat kost een SEO copywriter?

Tarieven en abonnementen om jouw online marketing een boost te geven!

costs

tarieven voor SEO / SEA copywriting


Wat kost een SEO copywriter? De meeste projecten die ik doe vragen om maatwerk en worden in overleg bepaald. Toch willen veel opdrachtgevers van tevoren een indicatie van de investering. Daarom vind je op deze pagina een overzicht van de tarieven die ik hanteer.

Mijn standaardtarief is € 70 per uur.

TARIEVEN

De genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Dienst

Prijs

Details

Zoekwoordenonderzoek (los)

€ 97

Op welke zoekwoorden wordt je binnen jouw branche het beste gevonden? Welke vragen stelt jouw doelgroep? Ook kijken we naar jouw concurrenten, en waar voor jou het onderscheidend vermogen ligt. 

Scan, rapport, advies

€ 347

Bestaande of conceptwebsites neem ik onder de loep. We stellen een rapport op en geven aan wat werkt én wat verbeterd dient te worden. Afsluitend bied ik een compleet optimalisatieplan aan om de beoogde resultaten te realiseren.

Integratie en executie

€ 597

Aan de hand van een optimalisatieplan neem ik de teksten voor jouw website onder handen. Optimalisatie is een belangrijk onderdeel van het proces. Tevens optimaliseer ik de afbeeldingen, en lever ik SEO titels en meta omschrijvingen aan.

Indien deze dienst gecombineerd wordt met een scan, rapport, advies dan ontvang je op integratie en executie een eenmalige korting van € 125.

Blog (los)

€ 127

Wil je jouw doelgroep graag een kijkje in de keuken van je bedrijf geven? Of laten weten wat er momenteel bij jullie c.q. in de markt speelt? Ik schrijf blogs inclusief zoekwoordenonderzoek en optimaliseer deze zodat jouw doelgroep ze ook daadwerkelijk leest.

Blog (2x per maand)

€ 227

Voor deze prijs schrijf ik 2x in de maand een blog, welke geoptimaliseerd en wel op jouw site wordt geplaatst. 

Blog (4x per maand)

€ 457

Wil jij je online deskundigheid graag (nagenoeg) wekelijks delen met je doelgroep? Gelijk heb je, ik help jou dit te realiseren. 

SEA campagne opzetten

€ 247

Een doelgerichte zoekwoordcampagne opzetten? Ik regel alles, vanaf het doel bepalen tot het live gaan. Kosten per klik zijn en blijven uiteraard voor rekening van de opdrachtgever. 

onderhoudstarieven

De genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Bovenstaande tarieven geven je een idee van wat ik reken voor een breed scala aan diensten. Als het goed is dan is jouw business groeiende. Stilstand is achteruitgang, een open deur van jewelste maar niet minder waar.

 

Het onderhouden van je website is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alles up-to-date blijft. Daarnaast zitten je concurrenten ook niet stil. Wat vandaag werkt, kan morgen ineffectief zijn. 

 

Door een onderhoudsabonnement af te sluiten ben je maandelijks verzekerd van de laatste updates voor jouw website. 

Dienst

Prijs

Details

Onderhoudsabonnement (maandelijks)

€ 147

Jouw website wordt maandelijks grondig nagekeken. Waar nodig doe ik verbetervoorstellen en voer ik deze, met akkoord, uit. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar, waarbij de lopende maand nog in rekening wordt gebracht. 

Onderhoudsabonnement (3 maanden)

€ 397

Laat je website gedurende 3 maanden, iedere maand nakijken. Waar nodig doe ik verbetervoorstellen en voer ik deze, met akkoord, uit. Dit abonnement loopt na 3 maanden automatisch af. 

Onderhoudsabonnement (1 jaar)

€ 1.597

Laat je website gedurende een heel jaar, iedere maand nakijken. Waar nodig doe ik verbetervoorstellen en voer ik deze, met akkoord, uit. Door ineens een heel jaar af te nemen, bespaar je één volledige maand. 

Waarom schakel je een SEO tekstschrijver in?

Heel simpel gezegd: omdat jij waarde toe wilt voegen aan jouw communicatie. Dat klopt, jouw website is jouw meest voorname communicatiemiddel voor al die mensen die jou nog nooit aan de telefoon hebben gehad. De indruk die mensen dan van je krijgen kan maar beter goed zijn. 

Een investering die zich terugverdiend

Gemiddeld wordt 5% van de bezoekers die jouw website bezoeken, klant. Dat lijkt niet veel maar wanneer jij maandelijks honderden bezoekers hebt dan kan dit snel oplopen. De investering om een flitsende website neer te zetten heb je al gedaan, ga je het daar echt bij laten of ga je hem echt inzetten voor meer conversie? 

Goed, snel of goedkoop?

Ik zet mensen graag aan het denken. Wanneer jij een tekstschrijver inschakelt, wil je dat deze goed, snel of goedkoop is? De vuistregel is, dat je het nooit alle 3 kan hebben. 

  • Goed en snel = duur, dit lijkt mij duidelijk, over achievers die resultaten boeken zijn over het algemeen het duurst
  • Goed en goedkoop = niet snel, iemand die goede resultaten boekt maar hier niet naar betaald wordt zal jouw opdracht niet als prioriteit behandelen
  • Snel en goedkoop = mindere kwaliteit, ik zeg dit alleen omdat ik “slecht” een te sterk woord vind

Ik weiger zelf om in te leveren op kwaliteit, mijn teksten moeten altijd goed zijn. Ik weet dat ik niet de goedkoopste in de markt ben, en dat is oké. Ik sta voor de kwaliteit die ik lever, als jij niet tevreden bent dan pakken we het gewoon nog een keer beet. Dat is voor mij een risico, een risico dat ik graag neem.

Samenwerken?

Je hebt nu een goed beeld van wat deze SEO tekstschrijver kost. Wil je toch liever een keer sparren om tot een maatwerkoplossing te komen? 

 

Alles is bespreekbaar, neem vandaag nog contact op. Je toekomstige klanten zullen je dankbaar zijn. 

Wesley van der Stel

SEO/SEA/Copywriting

Mobiel: + (0)6 21 19 49 61
info@wesleyvanderstel.nl
KvK: 72645024 te Rotterdam

Menu

Home
SEO
SEA
Copywriting
Tarieven
Contact

AANBOD

Teksten schrijven/redigeren
Zoekwoordenonderzoek
Linkbuilding
Social Media
AdWords
SEO/SEA